De juiste bureaustoelwielen kiezen

 In Blog

Je kent het vast wel, die stroeve wielen onder een bureau of juist die bureaustoel waarbij je het gevoel hebt dat de bureaustoel weg schiet als je wil gaan zitten. Dat komt in veel gevallen allemaal door de wielen van je bureaustoel en daar is eenvoudig wat aan te doen. We leggen je graag uit hoe dat komt en vooral wat je eraan kunt doen.

De wegschietende stoel

Als je het zelf niet hebt meegemaakt, wat we betwijfelen, heb je het ongetwijfeld al wel eens zien gebeuren. Jij of je collega wil gaan zitten maar de bureaustoel schiet weg, het kan er komisch uitzien maar niet op het moment dat jij het zelf bent. De reden dat de stoel weg schiet komt vaak doordat er harde wieltjes onder zitten en het kantoor een harde vloer heeft. Een tegelvloer of parket in combinatie met harde wieltjes zorgt snel voor een bureaustoel die als het ware weg schiet als je wilt gaan zitten, geen pretje.

Bureaustoel wielen kiezen

Wat doe je eraan?

Bij een harde vloer is de beste oplossing om zachte of rubberen wielen onder je bureaustoel te zetten. Daardoor blijft je stoel netjes staan en schiet die niet meer alle kanten op. Buiten dat je stoel niet snel meer weg schiet zal ook het zitcomfort erop vooruitgaan. Goede wielen onder een stoel verhogen het comfort dus het is zeker de moeite waard om het eens aan je werkgever voor te leggen, noem het productiever werken door beter zitcomfort.

Omgekeerd werkt het natuurlijk hetzelfde. Een zachte vloer vraagt namelijk om harde wielen voor een optimaal zitcomfort. Bij Brandenburgverhuur.nl kunnen wij je uiteraard verder adviseren bij uw tijdelijke kantoorinrichting. Neem gerust contact met ons op!

 

Op zoek naar een thuiswerkplek?  
KLIK HIER