Drie wel heel bijzondere kantoren

 In Blog

Dat er kantoren zijn die nét even wat meer bijzonder zijn dan het gemiddelde kantoor, dat is natuurlijk geen nieuws. Ook in Nederland kennen we kantoren die extra modern, extra luxe of extra inspirerend zijn. Wanneer we kijken naar indrukwekkende kantoren wereldwijd, dan komen we wel heel bijzondere kantoren tegen. Wij lichten er drie voor je uit.

  1. Facebook heeft een ‘postmuur’

We leven tegenwoordig allemaal met Facebook en we staan niet meer zo stil bij Facebook termen. Alles gaat een beetje ‘op de automatische piloot’, maar misschien kun je je nog herinneren dat de Facebook tijdlijn oorspronkelijk de Facebook Wall werd genoemd. In het hoofdkantoor van Facebook, dat in Californië te vinden is, kun je de enige echte Facebook Wall vinden. Dit is een muur waarop iedereen mag schrijven. Fantastisch om iets te doen wat je eigenlijk nooit mag! Er is natuurlijk altijd wel een bedrijf dat wil overtreffen. Zo heeft Beats Electronics een kantoor gemaakt met whiteboard muren. Daar kun je dus overal op de muur schrijven!

Drie wel heel bijzondere kantoren

Bron foto: Ascot Commercial Australia

  1. Bij Fueled kom je uit de kast

Heb jij ook altijd al gedroomd van een ‘geheime kamer’, verstopt achter een valse boekenkast? Dan ben je niet de enige! Velen kunnen er alleen maar van dromen, maar het bedrijf Fueled heeft deze droom uit laten komen. Het kantoor heeft een vergaderruimte die alleen te betreden is door in een kledingkast te stappen. Achterin de kledingkast bevindt zich de deur naar de vergaderruimte. Dit bedrijf kan dus letterlijk zeggen dat er dagelijks tientallen medewerkers uit de kast komen!

  1. LinkedIn heeft een speelhal

Blijkbaar zijn er veel bijzondere kantoren te vinden in Californië, want hier is ook het hoofdkantoor van LinkedIn te vinden, dat misschien nog wel interessanter is dan het kantoor van Facebook. LinkedIn heeft namelijk een complete speelhal gerealiseerd binnen de muren van het enorme hoofdkantoor. Hier kunnen medewerkers terecht om even helemaal ‘los’ te gaan op de nostalgische arcadespellen. Als dat niet de ultieme manier van ontspannen is…

Drie wel heel bijzondere kantoren

Bron foto: Space Matrix

Wil jij ook tijdelijk (bijzondere) kantoormeubelen huren?

Behoefte aan tijdelijke kantoormeubelen? Dan kun je natuurlijk goed bij Brandenburg Kantoormeubelverhuur terecht. Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment, waar je onder meer kantoorkasten, bureaustoelen en –tafels, ladenblokken en andere kantoorbenodigdheden vindt die je voor een periode kunt huren.

 

Op zoek naar een thuiswerkplek?  
KLIK HIER