Een sfeervol kantoor tijdens de kerst

 In Blog

Een van de meest sfeervolle periodes van het jaar komt er weer aan, namelijk de kerstperiode. Tijdens deze periode trekken we van alles uit de kast om het huis weer leuk te versieren. Maar ook de meeste bedrijven zorgen voor een sfeervolle versiering op kantoor. Maar hoe pak je dat als bedrijf aan? We geven je graag een aantal tips om het kantoor met de kerstperiode te versieren.

Versiering bij de receptie

Bij binnenkomst kan je direct al een sfeervolle en goede indruk achterlaten door de bezoekers gelijk te verrassen. Bijna altijd zit de receptie bij de entree, een perfecte plaats om te versieren en een gezellige indruk achter te laten. Het versieren van de receptie kan al heel simpel door een (grote) vaas met kerstballen te vullen of kerstlampjes op te hangen.

kantoor-versieren-met-kerst-1

Kerstboom op kantoor

Als je de ruimte hebt, is het natuurlijk op en top om een versierde kerstboom op kantoor te zetten. Het is in de eerste plaats al enorm gezellig om samen met je collega’s de boom op te tuigen. Er zijn altijd wel een aantal collega’s die hier razend enthousiast van worden en maar al te graag helpen. Een leuk extraatje is om iedereen een briefje te laten maken voor in de boom. Iedereen schrijft daarop zijn of haar inspirerende quote of een positieve boodschap. Het ziet er origineel uit en zorgt ook voor een positieve sfeer.

Gebruik huidige kantoorartikelen

Er staan soms al een hoop kantoormeubelen op kantoor. Waarom zou je dan een heel tuincentrum leeg shoppen? De huidige kantoorartikelen kunnen vaak ook al gebruikt worden voor een leuke inrichting. Zo kan je bijvoorbeeld een witte deur omtoveren tot sneeuwpop en kan je van een kantoortuin een leuk kerstdorp of een kersthuisje maken. En als er juist te weinig kantoormeubelen op kantoor staan en er is behoefte aan de tijdelijke huur van kantoormeubelen, dan horen wij dat graag. Fijne feestdagen!

 

Op zoek naar een thuiswerkplek?  
KLIK HIER