Een thuiswerkplek huren? Een slimme keuze!

 In Blog

Door de coronacrisis zijn telkens meer mensen thuis gaan werken. Waar in maart 2020 nog het advies was om zo veel mogelijk thuis te werken, gaan toch telkens meer mensen naar kantoor. Maar we zien ook dat thuiswerken een prominente plek heeft gekregen bij werkend Nederland. En maar goed ook. We zien dat de files afnemen, de co2 uitstoot verminderd en verschillende onderzoeken laten zelfs zien dat werknemers gelukkiger zijn omdat ze flexibel kunnen en mogen werken.

Maar dat thuiswerken heeft ook een keerzijde. Zo is een prettige werkplek belangrijk als je veel achter de computer werkt. Wel eens nagedacht over het huren van een thuiswerkplek? Een uitstekende oplossing in tijden waar men vaker thuis werkt.

thuiswerkplek-huren

Waar moet een thuiswerkplek aan voldoen?

Voor een werkplek in huis gelden soepelere regels dan voor de werkplek op het kantoor van het bedrijf waar je voor werkt. Het is belangrijk om goede afspraken te maken met je werkgever. Zo heeft Brandenburg Kantoormeubelverhuur soms afspraken met werkgevers waarbij wij de gewenste kantoormeubelen leveren en de werkgever de kosten betaald. Sommige werknemers huren op eigen initiatief een thuiswerkplek omdat ze weten dat dit beter is voor hun productiviteit. Het maakt echt een groot verschil of je nu aan de keukentafel zit, of dat je een prettige en professionele werkplek hebt.

Essentieel bij een thuiswerkplek

Wij verhuren op dit moment het meeste onze bureaustoelen aan particulieren en bedrijven. Een goede stoel is toch wel heel belangrijk en veel mensen zetten die dan aan een bureau die ze reeds in huis hebben of zelfs aan de eettafel. Let er wel op dat je zithouding goed is. Zo moet het scherm in een hoek van 90 graden staan en moet er altijd schuine lichtinval zijn.

Belangrijk is vooral dat je niet te lang in een zelfde houding zit te werken. Zet daarom ook geen fles water of kan koffie/thee op je bureau maar loop af en toe even naar de keuken om wat te drinken te pakken. Interesse om een thuiswerkplek te huren? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Op zoek naar een thuiswerkplek?  
KLIK HIER