Ga flexibel met uw ruimte om: huur kantoormeubilair

 In Blog

Kantoormeubilair flexibelNiets is zo flexibel als een kantoorruimte. Oude werknemers vertrekken, nieuwe collega’s dienen zich aan, er is extra ruimte nodig door seizoensdrukte of juist minder vanwege een rustige zomer. En laten we projecten niet vergeten; voor een periode van enkele maanden is er extra mankracht nodig die allemaal een plek nodig hebben, om daarna weer ruimte over te laten. Dus waarom zou uw kantoormeubilair wel permanent aanwezig zijn? Er zijn vele redenen te bedenken waarom kantoormeubilair huren in deze flexibele arbeidsmarkt een succes kan zijn voor uw organisatie!

Flexibele ruimtes klaar voor elke fase

Of u nou tijdelijk een kantoor huurt of permanent, de ruimte moet aansluiten op de behoeftes van uw organisatie. Een jonge organisatie kent soms periodes van snelle, plotselinge groei waarvan u misschien nog niet zeker kan zijn of deze lang aanhoudt; een reden om flexibel kantoorruimte te huren. Waarom dan het risico nemen om te investeren in grote hoeveelheden kantoormeubilair? Door het huren van kantoormeubilair kunt u snel inspringen op de behoeftes van uw organisatie.

Altijd klaar voor het volgende project

Het ene project is het andere niet, zelfs niet binnen dezelfde organisatie met dezelfde mensen. Sommige projecten hebben nou eenmaal meer vergaderruimtes of presentatieplekken nodig, en andere meer individuele werkruimtes. Om uw werknemers in elke situatie onder optimale omstandigheden te laten werken is het van belang dat de werkplekken aangepast zijn aan de huidige behoeftes. Door kantoormeubilair te huren kunt u flexibel inspelen op de behoefte van het project. En is het een keer een maandje anders, dan kunt u ook per maand uw meubilair aanpassen.

Geen lege bureaus

Niets is zo vervelend als een half leeg kantoor. Niet alleen is het zonde van de ruimte, lege bureaus bevorderen de sfeer op het kantoor ook niet. Door alleen meubels in de ruimte te hebben die daadwerkelijk gebruikt worden, kan de overige ruimte beter benut worden. Wat dacht u van bijvoorbeeld een vergaderplek, een leestafel of een zithoek? Ook extra kasten of een lunchhoek is een optie. Keuze genoeg! Is de ruimte weer nodig? Dan huurt u gemakkelijk weer ander meubilair!

Klaar voor dat congres

Congressen en evenementen duren vaak enkele dagen en komen niet meer dan een paar keer per jaar voor. Zonde om al deze ruimte het hele jaar vol te laten staan met meubilair die u niet gebruikt! Door flexibel meubels te huren kunt u congresruimtes gebruiken voor andere doeleinden zonder alle meubels op te moeten slaan. Zo kunt u gemakkelijk een tijdelijk kantoor inrichten tijdens het voorbereidingsproces.

Kortom, voldoende redenen om het huren van kantoormeubilair te overwegen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wilt u weten hoe kantoormeubilair huren bij uw organisatie past? Neem dan gerust contact met ons op !

 

Op zoek naar een thuiswerkplek?  
KLIK HIER