Groei van flexibele werkplekken houdt aan in 2019

 In Blog

Alles verandert, zo ook het bedrijfsleven en de manier van werken. In het moderne zakendoen past flexibiliteit, dus ook een flexibele werkplek. Een flexibele werkplek is dus helemaal van nu, maar ook in 2019 groeit het bestaan van de flexibele werkplek nog steeds. blijkt uit recent onderzoek.

Wat is een flexibele werkplek?

Een flexibele werkplek is een werkplek waar iedereen kan werken. Een werkplek binnen een kantoortuin waarop iedereen (Vaak ZZP-ers) kan inloggen en zijn of haar werk kan uitvoeren. Je kan een flexibele werkplek vaak huren per uur, voor een dagdeel, de gehele dag maar er zijn ook opties om een flexwerkplek maandelijks te huren. Ook bedrijven hebben telkens vaker intern een flexibele werkplek voor hun medewerkers.

Groei van flexibele werkplekken in 2019

Een flexibele werkplek is vaak voorzien van een goed bureau, bureaustoel, snelle WIFI en soms staat er ook een extern scherm om je laptop op aan te sluiten.

Waarom gebruikt men een flexibele werkplek?

Het voordeel van werken op een flexibele werkplek is dat je niet meer gebonden bent aan een plek. Je kan door het hele land of zelfs in verschillende landen werken. Maar ook doordat men steeds vaker thuis werkt kan een flexibele werkplek voordeliger zijn in plaats van voor elke medewerker een vaste werkplek in te richten.

Waarom groeit de flexibele werkplek in 2019?

Met de (financiële) voordelen die een flexibele werkplek met zicht mee brengt is dit niet alleen heel positief voor een ZZP-er of voor het bedrijf, maar uiteindelijk ook voor medewerker en de consument. De ZZP-ers en medewerkers van nu willen graag flexibel blijven.

Groei van flexibele werkplekken in 2019

De voordelen van een flexibele werkplek

Er zijn verschillende voordelen die een flexibele werkplek met zich mee brengt:

  • Lagere kosten (zo ben je bijvoorbeeld niet gebonden aan een huurcontract)
  • Flexibel (je bent niet meer gebonden aan dezelfde plek)
  • Het biedt ook kleine bedrijven en ZZP’ers een kans om niet alleen vanuit huis te hoeven werken
  • Werken in een inspiratievolle omgeving
  • Hogere productiviteit
  • Snelle WIFI
  • Bij sommige werkplekken heb je een heerlijke (koffie) bar & zelfs de mogelijkheid om een lunch te bestellen.
  • Schoonmaak
  • Goede werkplekken, denk aan goede bureaus en bureaustoelen voor de juiste werkhouding

Goede werkplekken en kantoormeubelen die de juiste werkhouding bieden

Bij Brandenburg Kantoormeubelverhuur kunnen we helpen om een (tijdelijke) flexibele werkplek in te richten. Wij bieden een kwalitatief en uitgebreid assortiment en kunnen al binnen 24 uur leveren. In ons assortiment vindt je bureautafels, vergadertafels, bureaustoelen, vergaderstoelen, kantoorkasten, ladenblokken en andere kantoorbenodigdheden.

 

Op zoek naar een thuiswerkplek?  
KLIK HIER