Kantoormeubilair huren = Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

 In Blog

Omdat het kantoormeubilair uit ons verhuurassortiment optimaal wordt gebruikt, duurt het veel langer voordat het meubilair is “afgeschreven”. Omdat wij het meubilair door minimale aanpassingen “fabrieksnieuw” weten te houden, kan de levenscyclus enorm worden verlengd. Deze kan nog verder worden verlengd, door het meubilair daarna te verkopen. Hierdoor kent het meubilair een zogenaamd derde of zelfs vierde leven.

Ook bij het transport van ons kantoormeubilair, maken wij alleen gebruik van gerecycled karton. En onze vrachtwagens voldoen natuurlijk ook aan de meest recente milieueisen.

Wanneer het meubilair echt niet meer te gebruiken is, worden de diverse onderdelen op een geheel milieuverantwoorde wijze verwerkt en gerecycled.

Op deze manier draagt Brandenburg Kantoormeubelverhuur bij aan een beter milieu!

Door het huren van kantoormeubilair draagt u als onderneming dus indirect ook bij aan deze vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen, omdat u flexibel omgaat met uw kantoorinrichting.

Flexibiliteit is voor een onderneming, zeker in deze moeizame economische periode, zeer belangrijk. Dit wordt niet alleen van de medewerkers verlangt, maar in toenemende mate ook van leveranciers. Daarom zullen ondernemingen bij groei op dit moment, maar zeker ook in de toekomst steeds meer gebruik gaan maken van “flexwerkers”. Ook omdat deze qua kennis en ervaring niet meer onderdoen voor vaste medewerkers.

Voor deze “flexwekers’ is het huren van kantoormeubilair dus de oplossing. Bij afloop van het “contract” kunt u dan ook direct het huurmeubilair weer laten terughalen.

Huren is op korte termijn bovendien goedkoper (tot een periode van 2 jaar). Maar ook bij de aanschaf van nieuw kantoormeubilair voor de onderneming, is het verstandig om zo’n 15% van het totale meubilair te huren. U blijft hierdoor flexibel! Bij huren wordt geen investeringskapitaal aangesproken. Dit deel van de kantoorinrichting komt dus ook niet op de balans te staan. Huur is direct aftrekbaar, het zijn eenvoudigweg kosten!

Het huren van kantoormeubilair kan dus ook voor uw onderneming, nu of in de toekomst uitkomst bieden.

Wij beantwoorden vanzelfsprekend geheel vrijblijvend al uw vragen!

 

Op zoek naar een thuiswerkplek?  
KLIK HIER