Tijdelijke projectinrichting, de juiste indeling en meubelen

 In Blog, projectinrichting

Door onze jarenlange ervaring, binnen uiteenlopende branches, kunnen we u uitstekend adviseren over de meest optimale projectinrichting. Zo houden we rekening met uw wensen en de mogelijkheden (of beperkingen) die de ruimte biedt om op die manier tot de meest efficiënte indeling te komen. Onze grote collectie kantoormeubelen zorgt er vervolgens voor dat uw project de juiste uitstraling krijgt.

Bij het indelen van de ruimte houden we onder andere rekening met bewegingsruimte, omgevingsgeluid, temperatuur en lichtinval. Zo ontstaan er optimale en plezierige werkplekken of vergaderruimtes die een positief effect hebben op de productiviteit en werksfeer.

Professioneel door zakelijk en neutraal karakter

Veelzijdige projectinrichting: de grote collectie kantoormeubelen geven ons de ruimte om elk project te kunnen voorzien van een unieke inrichting. De toonaangevende kantoormeubelen zijn zakelijk en neutraal van karakter waardoor het gehele project een rustige en professionele uitstraling krijgt. Door dit neutrale karakter sluiten de meubels ook prima aan bij de bestaande inrichting.

Uiteenlopende projecten in heel Nederland binnen 24 uur gerealiseerd

Alhoewel we van oorsprong actief zijn in Rotterdam en omgeving kunnen we vrijwel elk project in geheel Nederland inrichten. Een groot deel van onze klanten bevindt zich niet in de buurt van Rotterdam. Flexibele voorwaarden zorgen ervoor dat de inrichting efficiënt wordt uitgevoerd. Zo kan de gehele kantoorinrichting binnen 24 uur geleverd worden en is de huurperiode per dag opzegbaar.

Ook de productiviteit en werksfeer verbeteren?

Productiviteit en werksfeer verbeteren met de projectinrichting van Brandenburg verhuur? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een (vrijblijvende) offerte aan. We helpen u en uw medewerkers graag bij het realiseren van meest optimale werkplek.

 

Op zoek naar een thuiswerkplek?  
KLIK HIER