Unieke vergaderlocaties maak je zó!

 In Blog

Voor een bijzondere vergadering wilt je misschien niet zomaar in de aloude vergaderzaal zitten. Je krijgt misschien speciale klanten op bezoek, of het is een jaarlijkse vergadering waarbij bijzondere beslissingen worden genomen. In Nederland (en daarbuiten!) zijn talloze unieke vergaderlocaties te vinden voor zo’n vergadering, maar je hebt niet altijd tijd, geld of zin om zo’n locatie te huren. En als je vergaderlocatie tijdelijk is met gehuurde meubels, heb je waarschijnlijk geen behoefte om te investeren in de aankleding. Daarom delen we hieronder enkele tips om je eigen vergadering uniek te maken, om zo werknemers te inspireren en om ook de tijdelijke vergaderzaal in je eigen stijl te decoreren!

Maak het persoonlijk

Niets is zo vervelend als een grijze, onpersoonlijke vergaderruimte. Geef bezoekers een goed gevoel over je bedrijf door een paar persoonlijke touches. Denk eens aan een bloempot met je bedrijfslogo er op of een foto van een bedrijfsuitje aan de muur. Denk ook vooral aan wat jouw bedrijf doet. Verkoop je bijvoorbeeld producten van hout, zet dan mooie houten meubels neer. Heb je een uitgeverij, denk dan eens aan een mooie plank met boeken of een print van een van je covers aan de muur.

Groen geeft lucht

Een plantje of een bloemetje hoeft niet veel te kosten en kan al snel de hele ruimte een ander gevoel geven. Of het nou een klein plantje is op de tafels of een plant in de hoek, het zal kleur in de kamer brengen en de boel opfleuren. Verzorg ze wel goed want niets is zo deprimerend als een half dode plant.

Kunst hoeft niet duur te zijn

Een mooie foto of een mooi schilderij aan de muur kan ook in een tijdelijke vergaderruimte een groot verschil maken. Investeren in kunst is een dure aangelegenheid die je misschien niet wil doen voor een tijdelijke ruimte. Gelukkig kan je voor een paar tientjes al hele mooie fotoprints kopen waarmee je de muren goed kan opvrolijken.

Verras met een speciale lunch

De tijd van bolletjes kaas en plakjes worst is al een tijdje voorbij. Verras je medewerkers of gasten eens met een bijzondere lunch om de dag op te breken. Wat dacht je van salades of een bijzondere soep, of fruit van een lokale boer? Zonder dat het je veel meer kost kan je een lange vergaderdag een bijzonder tintje geven.

Zoals je ziet hoef je voor een unieke vergaderlocatie helemaal niet de deur uit. Met wat kleine aanpassingen en oog voor detail kun je er op je eigen kantoor ook iets bijzonders van maken, ook bij een tijdelijke kantoorinrichting.

 

Op zoek naar een thuiswerkplek?  
KLIK HIER