Verloop van personeel vraagt om flexibiliteit in werkplekken

 In Blog

Omdat de economische situatie nog verre van stabiel is, zult u als onderneming/ondernemer bij groei steeds vaker op projectbasis gebruik gaan maken van tijdelijk personeel. Verloop van personeel, of het nu om af- of toename gaat, heeft altijd direct effect op het aantal benodigde werkplekken. Het is verstandig om daarmee in uw begroting voor kantoormeubilair rekening te houden, zodat u hier niet onnodig te veel budget aan besteedt.

Tijdelijk personeel? Tijdelijke werkplekken!

Gaat u in de nabije toekomst voor projecten tijdelijke medewerkers inzetten? Dan doet u er goed aan kantoormeubilair te huren; het kan u een behoorlijke besparing opleveren.

Deze oplossing wint snel terrein bij bedrijven die scherp (moeten) zijn op hun budget voor kantoormeubilair. De bureautafel, bureaustoel, het ladenblok en de kast worden geplaatst op de dag voordat de tijdelijke medewerker start en weer opgehaald op de dag nadat hij of zij is vertrokken.

Meubilair huren: een flexibele oplossing voor personeelsverloop

Huur van kantoormeubelen is op korte termijn goedkoper (tot een periode van 2 jaar) dan aanschaf en het is een direct aftrekbare post. Maar zelfs bij aanschaf van nieuw kantoormeubilair is het verstandig zo’n 20% (80/20 regeling) van het totale meubilair te huren. U blijft hierdoor flexibel en voorkomt daarmee hoge uitgaven die u niet kunt terugverdienen.

In de komende jaren staat ons economisch waarschijnlijk nog het een en ander te wachten, waardoor u als onderneming/ondernemer rekening moet houden met verloop van personeel. Zorg daarom dat u zo efficiënt mogelijk omgaat met uw behoefte aan kantoormeubelen.

Neem gerust contact op met ons als u vragen heeft over het huren van kantoormeubilair. Wij helpen u graag! Telefoonnummer: 010 447 32 53

Direct onze brochure en prijslijst downloaden

 

Op zoek naar een thuiswerkplek?  
KLIK HIER