Zo verbeter je de productiviteit op kantoor!

 In Blog

productiviteit-verhogen-op-kantoor

Betere productiviteit op kantoor? Daar draagt de inrichting en sfeer een hele hoop aan bij. De afgelopen jaren is er al een hoop veranderd in de inrichting. Er zijn steeds meer onderdelen die hierbij een rol spelen. We zetten er een aantal voor je op een rij.

Gezondheid van de medewerkers

Zonder gezonde medewerkers is er geen gezond bedrijf. De gezondheid van medewerkers is erg belangrijk om werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Een goede houding, ergonomische bureaustoel, zit-sta bureau en voldoende licht dragen daar een hoop aan bij. Een goede houding, ergonomische bureaustoel en zit-sta bureau zorgen voor een het verminderen en voorkomen van bijvoorbeeld rugklachten waardoor medewerkers op een gezonde en fijne manier kunnen werken.

Vrolijk het kantoor op met kleur!

Niet iedereen zal het beseffen, maar kleur vrolijkt ons op. Het vrolijkt ons niet alleen op maar bepaald ook de sfeer van de ruimte. Bij de inrichting is het handig om bij een kleurkeuze te kijken naar wat je uit wilt stralen. Kleur in combinatie met planten zorgt voor een frisse, kleurrijke en sfeervolle ruimte met een huiselijk gevoel. Kleur toevoegen is een simpele manier om ervoor te zorgen dat de werkomgeving fijn en sfeervol aanvoelt.

Tips om je kantoortuin in te richten

Gebruik flexibele ruimtes

Het flexwerken en vrijheid bij het werken is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van een baan. Een eigen dag inplannen is iets waar iedereen mee bezig is. Dan is het ook fijn om flexibele ruimtes te hebben, wil je namelijk nog iets overleggen met een collega? Dan kies je voor een ruimte met een fijne sfeer en geen standaard vergaderruimte. Een flexibele ruimte nodigt personeel uit om in een ruimte te werken waar ze zich fijn bij voelen.

De juiste kantoorartikelen

Bij productief werken zijn de juiste kantoorartikelen essentieel. Waar de één liever staat tijdens het werken, zit de ander liever. Bij een vergadering een whiteboard nodig? Je collega gebruikt misschien liever een flip-over. Ook printers, scanners, stoelen en nog veel meer artikelen zijn hierin essentieel!

 

Op zoek naar een thuiswerkplek?  
KLIK HIER